O neînțelegere vizuală

sau cum o casă s-a micșorat la 2/3 din dimensiunea sa. Din cauza acestei neînțelegeri vizuale, videoclipul 'Dezordinea în case' a fost publicat din nou cu o grafică îmbunătățită.


  Descărcați video: 1920x1080 49 MB   Download Optics PDF
  Download Optics PDF


00:00 Start
00:35 Reprezentare până în mai 2020, cu terasă
01:03 Echipament de top cu terasă și piscină
01:20 Echipament nou de top cu casa de sticlă verticală Gardending Aeroponic
02:06 Atunci când privitorul crede că nivelul de trai începe de jos.
02:55 Mai puțin de jumătate din spațiul de locuit este considerat a fi acolo
04:46 O a doua fereastră pentru fațada de est.
04:58 3 manechine pentru a arăta înălțimea nivelului de locuit.
05:28 Instalarea sertarelor și a grilelor de ventilație pentru casa de sticlă.
06:02 Revizuirea instalării grilajului de ventilație pe partea de vest.
06:34 Plan de etaj cu pereți glisanți/elemente de mobilier.
07:02 Pentru o cameră de zi mare, cele 2 ferestre suplimentare nu prea au sens.
07:13 Poziția 3 camere.
07:30 Imagine cu bucătărie și baie pe partea de est.
07:53 Calculatorul de cerere de căldură Ubakus.
09:32 Sfârșitul


Muzică: Andy Mangele

GEMINI next Generation - Energy Food Living Comfort GEMINI next Generation - Energy Food Living Comfort
Was darf Wohnen kosten? Wo kann man bauen? Wie viel Energie soll ein Haus erzeugen? Wie viel Baumaterial ist nötig? GEMINI n.G. sucht völlig neue Antworten auf diese Fragen.


Câtă energie ar trebui să genereze o casă? Câtă energie ar trebui să genereze o casă?
Atât cât este cumva posibil! Pentru că trebuie să renunțăm la petrol, cărbune, biocombustibil, gaze naturale și uraniu. Casele noastre ar trebui să contribuie cât mai mult posibil la acest lucru.


Proiectul GEMINI next Generation 2021 Proiectul GEMINI next Generation 2021
Regândirea orașelor, Regândirea tranziției energetice, stocare sezonieră, 3 Schimbări, , Germania solar, Sistem de ventilație, Pompă de căldură, Tulburări,Proiectul GEMINI next Generation 2022 Proiectul GEMINI next Generation 2022
Consiliere pentru locuințe, Proprietatea de casă, Off-Grid Augsburg,

  Proiectul GEMINI next Generation 2021


Regândirea orașelor, Regândirea tranziției energetice, stocare sezonieră, 3 Schimbări, , Germania solar, Sistem de ventilație, Pompă de căldură, Tulburări,

Regândirea orașelor Regândirea orașelor
Grupul parlamentar al Verzilor din Bundestag-ul german găzduiește la 19 martie 2021 conferința online 'Regândirea orașelor'. Noi participăm la expoziția virtuală.


Regândirea tranziției energetice: Minciuna prețului Regândirea tranziției energetice: Minciuna prețului
Cererea de 'mai mulți bani pentru protecția climei' se bazează pe minciuna prețurilor. Dar avem nevoie de mai multă motivație, credit și oportunități pentru o eficientă.


Echilibrarea vara / iarna a energiei solare - stocare sezonieră Echilibrarea vara / iarna a energiei solare - stocare sezonieră
Compararea diferitelor abordări privind echilibrarea vară/iarnă. Șapte locații diferite, de la Oslo la Cairo, sunt examinate pentru echilibrarea sezonieră.


Schimbări energetice - Schimbări alimentare - Schimbări sociale Schimbări energetice - Schimbări alimentare - Schimbări sociale
Toată lumea vorbește doar despre tranziția energetică pentru protecția climei, dar avem nevoie și de o schimbare în producția alimentară și în sfera socială.


Testul DIY al izolației termice a unui material de construcție alternativ Testul DIY al izolației termice a unui material de construcție alternativ
Prețurile lemnului de construcții cresc spectaculos în primăvara anului 2021 și există probleme de aprovizionare. Dar prețurile lemnului pentru alte aplicații, cum ar fi acest material de construcție, sunt de fapt în ușoară scădere.


Ar fi posibilă Germania cu energie electrică 100% solară? Ar fi posibilă Germania cu energie electrică 100% solară?
Expansiunea energiei eoliene este în scădere. Este energia eoliană cu adevărat indispensabilă pentru redresarea energetică sau ar funcționa chiar și cu energie solară 100%?


Sisteme de ventilație cu recuperare de căldură și umiditate Sisteme de ventilație cu recuperare de căldură și umiditate
Extrem de economic și silențios, dar cu rezerve mari de energie pentru a avea cea mai bună calitate a aerului din interior chiar și la o petrecere mare.


Mai multă eficiență la încălzire, răcire și apă caldă prin 3 brevete noi Mai multă eficiență la încălzire, răcire și apă caldă prin 3 brevete noi
Cum puteți obține un COP mai mare cu o pompă de căldură cu sursă de aer decât cu o pompă de căldură cu sursă de sol


Tulburări la case Tulburări la case
Piața locuințelor se află într-o stare la fel de îngrozitoare ca și piața mașinilor electrice în 2003: în anul în care a fost fondată Tesla, Peugeot 106 era o mașină electrică de top.
          O neînțelegere vizuală: sau cum o casă s-a micșorat la 2/3 din dimensiunea sa. Din cauza acestei neînțelegeri vizuale, videoclipul 'Dezordinea în case' a fost publicat din nou cu o grafică îmbunătățită. https://gemini.pege.org/2021-ro/optic.htm