Schimbări energetice - Schimbări alimentare - Schimbări sociale

Toată lumea vorbește doar despre tranziția energetică pentru protecția climei, dar avem nevoie și de o schimbare în producția alimentară și în sfera socială.


Schimbări energetice - Schimbări alimentare - Schimbări sociale
Toată lumea vorbește doar despre tranziția energetică pentru protecția climei, dar avem nevoie și de o schimbare în producția alimentară și în sfera socială.

  Descărcați video: 1920x1080 98 MB   Download 3 changes PDF
Oamenii sunt presați până la os de prețurile nespus de mari ale terenurilor pentru locuințe, în timp ce terenurile sunt irosite pe energie din biomasă extrem de ineficientă. Dacă oprim această nebunie, putem rezolva 3 probleme deodată.

00:00 Start
00:18 Mai mult teren pentru mai puțin consum de teren!
00:38 Utilizarea terenurilor în Germania.
01:03 Clasificare în construit, 100% utilizat și aproape natural.
01:57 Randamentul la hectar al porumbului pentru "biogaz" vs. "teren pentru energie".
05:17 Nu mai irosiți terenurile pentru a obține energie din plante.
05:41 5000 km² "teren pentru energie", 22000 km² mai mult pentru natură.
06:15 CPSH ca nucleu al tranziției energetice până în 2040.
07:33 Niște venituri nu sunt suficiente, trebuie să promitem paradisul.
11:25 Optimizarea terenurilor existente.
11:58 Exemplu de taxă auto în Germania: cum să vă motivați cu taxele.
13:00 Comparație între California și Germania.
13:56 California nu ar trebui să fie un paradis? Nu, este o țară de emigrare.
14:22 Se prăbușește în orașul de corturi pentru cei fără adăpost.
14:47 Să începem cu cele 3 mari schimbări.


Muzică: Andy Mangele

GEMINI next Generation - Energy Food Living Comfort GEMINI next Generation - Energy Food Living Comfort
Was darf Wohnen kosten? Wo kann man bauen? Wie viel Energie soll ein Haus erzeugen? Wie viel Baumaterial ist nötig? GEMINI n.G. sucht völlig neue Antworten auf diese Fragen.


Câtă energie ar trebui să genereze o casă? Câtă energie ar trebui să genereze o casă?
Atât cât este cumva posibil! Pentru că trebuie să renunțăm la petrol, cărbune, biocombustibil, gaze naturale și uraniu. Casele noastre ar trebui să contribuie cât mai mult posibil la acest lucru.


Proiectul GEMINI next Generation 2021 Proiectul GEMINI next Generation 2021
Regândirea orașelor, Regândirea tranziției energetice, stocare sezonieră, , Germania solar, Sistem de ventilație, Pompă de căldură, Tulburări, vizuală,Proiectul GEMINI next Generation 2022 Proiectul GEMINI next Generation 2022
Consiliere pentru locuințe, Proprietatea de casă, Off-Grid Augsburg,

  Proiectul GEMINI next Generation 2021


Regândirea orașelor, Regândirea tranziției energetice, stocare sezonieră, , Germania solar, Sistem de ventilație, Pompă de căldură, Tulburări, vizuală,

Regândirea orașelor Regândirea orașelor
Grupul parlamentar al Verzilor din Bundestag-ul german găzduiește la 19 martie 2021 conferința online 'Regândirea orașelor'. Noi participăm la expoziția virtuală.


Regândirea tranziției energetice: Minciuna prețului Regândirea tranziției energetice: Minciuna prețului
Cererea de 'mai mulți bani pentru protecția climei' se bazează pe minciuna prețurilor. Dar avem nevoie de mai multă motivație, credit și oportunități pentru o eficientă.


Echilibrarea vara / iarna a energiei solare - stocare sezonieră Echilibrarea vara / iarna a energiei solare - stocare sezonieră
Compararea diferitelor abordări privind echilibrarea vară/iarnă. Șapte locații diferite, de la Oslo la Cairo, sunt examinate pentru echilibrarea sezonieră.


Testul DIY al izolației termice a unui material de construcție alternativ Testul DIY al izolației termice a unui material de construcție alternativ
Prețurile lemnului de construcții cresc spectaculos în primăvara anului 2021 și există probleme de aprovizionare. Dar prețurile lemnului pentru alte aplicații, cum ar fi acest material de construcție, sunt de fapt în ușoară scădere.


Ar fi posibilă Germania cu energie electrică 100% solară? Ar fi posibilă Germania cu energie electrică 100% solară?
Expansiunea energiei eoliene este în scădere. Este energia eoliană cu adevărat indispensabilă pentru redresarea energetică sau ar funcționa chiar și cu energie solară 100%?


Sisteme de ventilație cu recuperare de căldură și umiditate Sisteme de ventilație cu recuperare de căldură și umiditate
Extrem de economic și silențios, dar cu rezerve mari de energie pentru a avea cea mai bună calitate a aerului din interior chiar și la o petrecere mare.


Mai multă eficiență la încălzire, răcire și apă caldă prin 3 brevete noi Mai multă eficiență la încălzire, răcire și apă caldă prin 3 brevete noi
Cum puteți obține un COP mai mare cu o pompă de căldură cu sursă de aer decât cu o pompă de căldură cu sursă de sol


Tulburări la case Tulburări la case
Piața locuințelor se află într-o stare la fel de îngrozitoare ca și piața mașinilor electrice în 2003: în anul în care a fost fondată Tesla, Peugeot 106 era o mașină electrică de top.


O neînțelegere vizuală O neînțelegere vizuală
sau cum o casă s-a micșorat la 2/3 din dimensiunea sa. Din cauza acestei neînțelegeri vizuale, videoclipul 'Dezordinea în case' a fost publicat din nou cu o grafică îmbunătățită.
          Schimbări energetice - Schimbări alimentare - Schimbări sociale: Toată lumea vorbește doar despre tranziția energetică pentru protecția climei, dar avem nevoie și de o schimbare în producția alimentară și în sfera socială. https://gemini.pege.org/2021-ro/3-changes.htm

          Adevărata tranziție energetică, 'terenuri pentru energie', schimbul de terenuri ieftine pentru construcții pentru o mulțime de energie solară, proprietatea asupra locuințelor la prețuri accesibile pentru cei mai bogați 95% din populație. https://gemini.pege.org/2021-ro/3-changes.htm