En visuell misforståelse, eller hvordan et hus på 2/3

av størrelsen krympet. På grunn av denne visuelle misforståelsen ble videoen "Disruption in Houses" publisert på nytt med forbedret grafikk.


  Last ned video: 1920x1080 49 MB   Download Optics PDF
  Download Optics PDF


00:00 Start
00:35 Representasjon frem til mai 2020, med terrasse
01:03 Topp utstyr med terrasse og svømmebasseng
01:20 Nytt topputstyr med Vertical Gardending Aeroponic glasshus
02:06 Når betrakteren tror at det levende nivået starter nederst.
02:55 Mindre enn halvparten av boarealet antas å være der.
04:46 Et andre vindu for østfasaden.
04:58 3 dummies for å vise høyden på stuenivået.
05:28 Installasjon av skuffer og ventilasjonsgitter for glasshuset.
06:02 Gjennomgang av installasjonen av ventilasjonsgitteret på vestsiden.
06:34 Planløsning med skyvevegg/møbelelementer.
07:02 For posisjon stor stue, gir de 2 ekstra vinduene liten mening.
07:13 Posisjon 3 rom.
07:30 Bilde med kjøkken og bad på østsiden.
07:53 Ubakus varmebehovskalkulator.
09:32 Slutt


Musikk: Andy Mangele

Hvor mye energi bør et hus produsere? Hvor mye energi bør et hus produsere?
Så mye som det overhodet er mulig! Fordi vi må ut av olje, kull, biodrivstoff, naturgass og uran. Husene våre bør bidra så mye som mulig til dette.
 


Nyheter og uttalelser om aktuelle temaer knyttet til energiomstilling, klimavern og den nødvendige utviklingen mot global velstand.

Hvor mye energi bør et hus produsere? Hvor mye energi bør et hus produsere?
Så mye som det overhodet er mulig! Fordi vi må ut av olje, kull, biodrivstoff, naturgass og uran. Husene våre bør bidra så mye som mulig til dette.


Å tenke nytt om byer: ny byggestandard KlimaBeskyttelseSuperiorityHouse Å tenke nytt om byer: ny byggestandard KlimaBeskyttelseSuperiorityHouse
Den grønne parlamentsgruppen i Forbundsdagen er vertskap for nettkonferansen "Rethinking Cities" 19. mars 2021. Vi er til stede på den virtuelle utstillingen: Ny byggestandard KSÜH.


Nytenkning om energiomstillingen: Prisløgnen Nytenkning om energiomstillingen: Prisløgnen
Kravet om "mer penger til klimabeskyttelse" er basert på prisløgnen. Men vi trenger mer motivasjon, kreditt og muligheter for en virkelig effektiv energiomstilling.


Sommer- / vinterbalansering av solenergi - sesonglagring Sommer- / vinterbalansering av solenergi - sesonglagring
Ulike tilnærminger til sommer-/vinterbalansering sammenlignet. Syv forskjellige steder, fra Oslo til Kairo, undersøkes for sesongutjevning.


Energiomstilling - Matomstilling - Sosial omstilling Energiomstilling - Matomstilling - Sosial omstilling
Alle snakker bare om energiskiftet for å beskytte klimaet, men vi trenger også et skifte i matproduksjonen og på det sosiale området. En løsning for alle tre snuoperasjoner.


Gjør-det-selv-test av termisk isolasjon av et alternativt byggemateriale Gjør-det-selv-test av termisk isolasjon av et alternativt byggemateriale
Prisene på konstruksjonsvirke stiger dramatisk våren 2021, og det er forsyningsproblemer. Men tømmerprisene for andre bruksområder, som dette byggematerialet, faller faktisk noe.


Ville Tyskland være mulig med 100 % solenergi? Ville Tyskland være mulig med 100 % solenergi?
Utbyggingen av vindkraft vakler. Er vindkraft virkelig uunnværlig for energiomleggingen, eller ville det til og med fungere med utelukkende 100 % solenergi?


Ventilasjonssystem med varmegjenvinning Fuktgjenvinning Ventilasjonssystem med varmegjenvinning Fuktgjenvinning
Ekstremt økonomisk og stillegående, men med store effektreserver for å sikre den beste inneluftkvaliteten selv på en stor fest. Det sier seg selv at det er en del av grunnutstyret.


Mer effektivitet innen oppvarming, kjøling og varmtvann takket være 3 nye patenter Mer effektivitet innen oppvarming, kjøling og varmtvann takket være 3 nye patenter
Hvordan kan en luftvarmepumpe oppnå en høyere AER enn en bergvarmepumpe, og hvordan kan strømbehovet til oppvarming av vann reduseres drastisk?


Forstyrrelser i hus Forstyrrelser i hus
Markedet for hus er i en like forferdelig tilstand som markedet for elbiler var i 2003: Det året Tesla ble grunnlagt, var Peugeot 106 en topp elbil.
          En visuell misforståelse, eller hvordan et hus på 2/3: av størrelsen krympet. På grunn av denne visuelle misforståelsen ble videoen "Disruption in Houses" publisert på nytt med forbedret grafikk. https://gemini.pege.org/2021-nb/optic.htm