Μια οπτική παρεξήγηση, ή πώς ένα σπίτι στα 2/3

του μεγέθους του συρρικνώθηκε. Εξαιτίας αυτής της οπτικής παρεξήγησης, το βίντεο "Διαταραχή στα σπίτια" δημοσιεύτηκε ξανά με βελτιωμένα γραφικά.


  Κατεβάστε το βίντεο: 1920x1080 49 MB   Download Optics PDF
  Download Optics PDF


00:00 Έναρξη
00:35 Εκπροσώπηση έως τον Μάιο του 2020, με βεράντα
01:03 Κορυφαίος εξοπλισμός με βεράντα και πισίνα
01:20 Νέος κορυφαίος εξοπλισμός με κατακόρυφο θερμοκήπιο Aeroponic glass house
02:06 Όταν ο θεατής νομίζει ότι το επίπεδο διαβίωσης ξεκινάει από κάτω.
02:55 Λιγότερο από το ήμισυ του ζωτικού χώρου πιστεύεται ότι υπάρχει
04:46 Ένα δεύτερο παράθυρο για την ανατολική όψη.
04:58 3 ομοιώματα για να δείξουν το ύψος του επιπέδου διαβίωσης.
05:28 Τοποθέτηση συρταριών και σχαρών εξαερισμού για το γυάλινο σπίτι.
06:02 Επανεξέταση της εγκατάστασης της σχάρας εξαερισμού στη δυτική πλευρά.
06:34 Κάτοψη με συρόμενα στοιχεία τοίχου/επιπλοποιίας.
07:02 Για τη θέση μεγάλου σαλονιού, τα 2 επιπλέον παράθυρα δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.
07:13 Θέση 3 δωμάτια.
07:30 Εικόνα με κουζίνα και μπάνιο στην ανατολική πλευρά.
07:53 Υπολογιστής ζήτησης θερμότητας Ubakus.
09:32 Τέλος


Μουσική: Andy Mangele

Πόση ενέργεια πρέπει να παράγει ένα σπίτι; Πόση ενέργεια πρέπει να παράγει ένα σπίτι;
Όσο το δυνατόν περισσότερο! Επειδή πρέπει να απαλλαγούμε από το πετρέλαιο, τον άνθρακα, τα βιοκαύσιμα, το φυσικό αέριο και το ουράνιο. Τα σπίτια μας θα πρέπει να συμβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό.
 


Ειδήσεις και δηλώσεις σχετικά με τρέχοντα θέματα που αφορούν την ενεργειακή μετάβαση, την προστασία του κλίματος και την αναγκαία ανάπτυξη προς την παγκόσμια ευημερία.

Πόση ενέργεια πρέπει να παράγει ένα σπίτι; Πόση ενέργεια πρέπει να παράγει ένα σπίτι;
Όσο το δυνατόν περισσότερο! Επειδή πρέπει να απαλλαγούμε από το πετρέλαιο, τον άνθρακα, τα βιοκαύσιμα, το φυσικό αέριο και το ουράνιο. Τα σπίτια μας θα πρέπει να συμβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό.


Επανεξέταση των πόλεων: νέο κτιριακό πρότυπο ΚλιματικήΠροστασίαΑνωτερότηταHouse Επανεξέταση των πόλεων: νέο κτιριακό πρότυπο ΚλιματικήΠροστασίαΑνωτερότηταHouse
Η κοινοβουλευτική ομάδα των Πρασίνων στην Μπούντεσταγκ διοργανώνει στις 19 Μαρτίου 2021 το διαδικτυακό συνέδριο "Rethinking Cities". Είμαστε παρόντες στην εικονική έκθεση: Νέο κτιριακό πρότυπο KSÜH.


Επανεξέταση της ενεργειακής μετάβασης: Το ψέμα των τιμών Επανεξέταση της ενεργειακής μετάβασης: Το ψέμα των τιμών
Το αίτημα για "περισσότερα χρήματα για την προστασία του κλίματος" βασίζεται στο ψέμα των τιμών. Χρειαζόμαστε όμως περισσότερα κίνητρα, πιστώσεις και ευκαιρίες για μια πραγματικά αποτελεσματική ενεργειακή μετάβαση.


Εξισορρόπηση της ηλιακής ενέργειας το καλοκαίρι/χειμώνα - Εποχιακή αποθήκευση Εξισορρόπηση της ηλιακής ενέργειας το καλοκαίρι/χειμώνα - Εποχιακή αποθήκευση
Σύγκριση διαφορετικών προσεγγίσεων για την εξισορρόπηση καλοκαιριού/χειμώνα. Επτά διαφορετικές τοποθεσίες, από το Όσλο έως το Κάιρο, εξετάζονται για την εποχική εξισορρόπηση.


Ενεργειακή μετάβαση - Τροφική μετάβαση - Κοινωνική μετάβαση Ενεργειακή μετάβαση - Τροφική μετάβαση - Κοινωνική μετάβαση
Όλοι μιλούν μόνο για την ενεργειακή στροφή για την προστασία του κλίματος, αλλά χρειαζόμαστε επίσης μια στροφή στην παραγωγή τροφίμων και στις κοινωνικές υποθέσεις. Μια λύση και για τις 3 ανατροπές.


Δοκιμή DIY για τη θερμομόνωση ενός εναλλακτικού δομικού υλικού Δοκιμή DIY για τη θερμομόνωση ενός εναλλακτικού δομικού υλικού
Οι τιμές της οικοδομικής ξυλείας αυξάνονται δραματικά την άνοιξη του 2021 και υπάρχουν προβλήματα εφοδιασμού. Ωστόσο, οι τιμές της ξυλείας για άλλες εφαρμογές, όπως αυτό το δομικό υλικό, μειώνονται ελαφρώς.


Θα ήταν δυνατή η Γερμανία με 100% ηλιακή ενέργεια; Θα ήταν δυνατή η Γερμανία με 100% ηλιακή ενέργεια;
Η επέκταση της αιολικής ενέργειας παραπαίει. Είναι η αιολική ενέργεια πραγματικά απαραίτητη για την ενεργειακή στροφή ή θα μπορούσε να λειτουργήσει ακόμη και με αποκλειστικά 100% ηλιακή ενέργεια;


Σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας Ανάκτηση υγρασίας Σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας Ανάκτηση υγρασίας
Εξαιρετικά οικονομικός και αθόρυβος, αλλά με μεγάλα αποθέματα ισχύος για να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου ακόμη και σε ένα μεγάλο πάρτι. Είναι αυτονόητο ότι αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.


Περισσότερη απόδοση στη θέρμανση, την ψύξη και το ζεστό νερό χρήσης με 3 νέες πατέντες Περισσότερη απόδοση στη θέρμανση, την ψύξη και το ζεστό νερό χρήσης με 3 νέες πατέντες
Πώς μπορεί μια αντλία θερμότητας με πηγή αέρα να επιτύχει υψηλότερο AER από μια αντλία θερμότητας με πηγή εδάφους και πώς μπορεί να μειωθεί δραστικά η απαίτηση ηλεκτρικής ενέργειας για θέρμανση νερού;


Διαταραχή στα σπίτια Διαταραχή στα σπίτια
Η αγορά των κατοικιών βρίσκεται σε τόσο τρομακτική κατάσταση όσο και η αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2003: τη χρονιά που ιδρύθηκε η Tesla, το Peugeot 106 ήταν το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
          Μια οπτική παρεξήγηση, ή πώς ένα σπίτι στα 2/3: του μεγέθους του συρρικνώθηκε. Εξαιτίας αυτής της οπτικής παρεξήγησης, το βίντεο "Διαταραχή στ https://gemini.pege.org/2021-el/optic.htm