En visuel misforståelse, eller hvordan et hus på 2/3

af dens størrelse skrumpede. På grund af denne visuelle misforståelse blev videoen "Disruption in Houses" offentliggjort igen med forbedret grafik.


  Download video: 1920x1080 49 MB   Download Optics PDF
  Download Optics PDF


00:00 Start
00:35 Repræsentation indtil maj 2020, med terrasse
01:03 Topudstyr med terrasse og swimmingpool
01:20 Nyt topudstyr med lodret havebrug Aeroponic glashus
02:06 Når beskueren tror, at det levende niveau begynder i bunden.
02:55 Mindre end halvdelen af boligarealet menes at være der
04:46 Et ekstra vindue til østfacaden.
04:58 3 attrapper til at vise højden af beboelsesniveauet.
05:28 Montering af skuffer og ventilationsgitre til glashuset.
06:02 Gennemgang af monteringen af ventilationsgitteret på vestsiden.
06:34 Grundplan med glidende væg/møbelelementer.
07:02 For at placere en stor stue giver de 2 ekstra vinduer ikke meget mening.
07:13 Position 3 værelser.
07:30 Billede med køkken og badeværelse på den østlige side.
07:53 Ubakus beregner for varmebehov.
09:32 Slut


Musik: Andy Mangele

Hvor meget energi skal et hus generere? Hvor meget energi skal et hus generere?
Så meget som det overhovedet er muligt! For vi skal ud af olie, kul, biobrændsel, naturgas og uran. Vores huse bør bidrage så meget som muligt til dette.
 


Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand.

Hvor meget energi skal et hus generere? Hvor meget energi skal et hus generere?
Så meget som det overhovedet er muligt! For vi skal ud af olie, kul, biobrændsel, naturgas og uran. Vores huse bør bidrage så meget som muligt til dette.


Nytænkning af byer: ny bygningsstandard KlimaBeskyttelseSuperioritetHus Nytænkning af byer: ny bygningsstandard KlimaBeskyttelseSuperioritetHus
Den grønne parlamentariske gruppe i Forbundsdagen arrangerer onlinekonferencen "Rethinking Cities" den 19. marts 2021. Vi er til stede på den virtuelle udstilling: Ny bygningsstandard KSÜH.


Nytænkning af energiomstillingen: prisløgnen Nytænkning af energiomstillingen: prisløgnen
Kravet om "flere penge til klimabeskyttelse" er baseret på en prisløgn. Men vi har brug for mere motivation, mere kredit og flere muligheder for en virkelig effektiv energiomlægning.


Balancering af solenergi sommer/vinter - sæsonbestemt lagring Balancering af solenergi sommer/vinter - sæsonbestemt lagring
Sammenligning af forskellige tilgange til sommer- og vinterafbalancering. Syv forskellige steder, fra Oslo til Cairo, er undersøgt med henblik på sæsonafbalancering.


Energiomstilling - Fødevareomstilling - Social omstilling Energiomstilling - Fødevareomstilling - Social omstilling
Alle taler kun om energiomstillingen med henblik på klimabeskyttelse, men vi har også brug for en omstilling inden for fødevareproduktion og på det sociale område. En løsning for alle 3 omdrejninger.


DIY-test af varmeisolering af et alternativt byggemateriale DIY-test af varmeisolering af et alternativt byggemateriale
Priserne på bygningstømmer stiger drastisk i foråret 2021, og der er forsyningsproblemer. Men priserne på træ til andre anvendelser, som f.eks. dette byggemateriale, falder faktisk en smule.


Ville Tyskland være muligt med 100 % solenergi? Ville Tyskland være muligt med 100 % solenergi?
Udbygningen af vindenergi er i stampe. Er vindenergi virkelig uundværlig for energivandringen, eller ville det endda fungere med udelukkende 100 % solenergi?


Ventilationssystem med varmegenvinding Fugtgenvinding Ventilationssystem med varmegenvinding Fugtgenvinding
Ekstremt økonomisk og støjsvag, men med store energireserver for at sikre den bedste indendørs luftkvalitet, selv til en stor fest. Det er en selvfølge, at den hører til basisudstyret.


Mere effektivitet i opvarmning, køling og varmt vand med 3 nye patenter Mere effektivitet i opvarmning, køling og varmt vand med 3 nye patenter
Hvordan kan en luftvarmepumpe opnå en højere AER end en jordvarmepumpe, og hvordan kan elbehovet til opvarmning af vand reduceres drastisk?


Forstyrrelser i huse Forstyrrelser i huse
Markedet for huse er i en lige så forfærdelig tilstand, som markedet for elbiler var i 2003: i det år, hvor Tesla blev grundlagt, var Peugeot 106 en af de bedste elbiler.
          En visuel misforståelse, eller hvordan et hus på 2/3: af dens størrelse skrumpede. På grund af denne visuelle misforståelse blev videoen "Disruption in Houses" offentliggjort igen med forbedret grafik. https://gemini.pege.org/2021-da/optic.htm