Energiomstilling - Fødevareomstilling - Social omstilling

Alle taler kun om energiomstillingen med henblik på klimabeskyttelse, men vi har også brug for en omstilling inden for fødevareproduktion og på det sociale område. En løsning for alle 3 omdrejninger.


Energiomstilling - Fødevareomstilling - Social omstilling
Alle taler kun om energiomstillingen med henblik på klimabeskyttelse, men vi har også brug for en omstilling inden for fødevareproduktion og på det sociale område. En løsning for alle 3 omdrejninger.

  Download video: 1920x1080 98 MB   Download 3 changes PDF
Folk er presset til benet af vanvittigt høje jordpriser for boliger, mens jorden spildes på ekstremt ineffektiv biomasseenergi. Hvis vi stopper dette vanvid, kan vi løse tre problemer på én gang.

00:00 Start
00:18 Mere jord til mindre jordforbrug!
00:38 Arealanvendelse i Tyskland.
01:03 Inddeling i bebygget, 100 % brugt og naturnær.
01:57 Hektarudbytte af majs til "biogas" vs. "jord til energi".
05:17 Stop med at spilde jord til energiproduktion fra planter.
05:41 5000 km² "land til energi", 22000 km² mere til natur.
06:15 CPSH som kernen i energiomstillingen inden 2040.
07:33 Nogle indtægter er ikke nok, vi er nødt til at love et paradis.
11:25 Optimering af eksisterende arealer.
11:58 Eksempel bilafgift i Tyskland hvordan man motiverer med afgifter.
13:00 Sammenligning mellem Californien og Tyskland.
13:56 Burde Californien ikke være et paradis? Nej, det er et udvandringsland.
14:22 Kør ind i teltbyen for hjemløse.
14:47 Lad os begynde med de 3 store ændringer.


Musik: Andy Mangele

Hvor meget energi skal et hus generere? Hvor meget energi skal et hus generere?
Så meget som det overhovedet er muligt! For vi skal ud af olie, kul, biobrændsel, naturgas og uran. Vores huse bør bidrage så meget som muligt til dette.
 


Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand.

Hvor meget energi skal et hus generere? Hvor meget energi skal et hus generere?
Så meget som det overhovedet er muligt! For vi skal ud af olie, kul, biobrændsel, naturgas og uran. Vores huse bør bidrage så meget som muligt til dette.


Nytænkning af byer: ny bygningsstandard KlimaBeskyttelseSuperioritetHus Nytænkning af byer: ny bygningsstandard KlimaBeskyttelseSuperioritetHus
Den grønne parlamentariske gruppe i Forbundsdagen arrangerer onlinekonferencen "Rethinking Cities" den 19. marts 2021. Vi er til stede på den virtuelle udstilling: Ny bygningsstandard KSÜH.


Nytænkning af energiomstillingen: prisløgnen Nytænkning af energiomstillingen: prisløgnen
Kravet om "flere penge til klimabeskyttelse" er baseret på en prisløgn. Men vi har brug for mere motivation, mere kredit og flere muligheder for en virkelig effektiv energiomlægning.


Balancering af solenergi sommer/vinter - sæsonbestemt lagring Balancering af solenergi sommer/vinter - sæsonbestemt lagring
Sammenligning af forskellige tilgange til sommer- og vinterafbalancering. Syv forskellige steder, fra Oslo til Cairo, er undersøgt med henblik på sæsonafbalancering.


DIY-test af varmeisolering af et alternativt byggemateriale DIY-test af varmeisolering af et alternativt byggemateriale
Priserne på bygningstømmer stiger drastisk i foråret 2021, og der er forsyningsproblemer. Men priserne på træ til andre anvendelser, som f.eks. dette byggemateriale, falder faktisk en smule.


Ville Tyskland være muligt med 100 % solenergi? Ville Tyskland være muligt med 100 % solenergi?
Udbygningen af vindenergi er i stampe. Er vindenergi virkelig uundværlig for energivandringen, eller ville det endda fungere med udelukkende 100 % solenergi?


Ventilationssystem med varmegenvinding Fugtgenvinding Ventilationssystem med varmegenvinding Fugtgenvinding
Ekstremt økonomisk og støjsvag, men med store energireserver for at sikre den bedste indendørs luftkvalitet, selv til en stor fest. Det er en selvfølge, at den hører til basisudstyret.


Mere effektivitet i opvarmning, køling og varmt vand med 3 nye patenter Mere effektivitet i opvarmning, køling og varmt vand med 3 nye patenter
Hvordan kan en luftvarmepumpe opnå en højere AER end en jordvarmepumpe, og hvordan kan elbehovet til opvarmning af vand reduceres drastisk?


Forstyrrelser i huse Forstyrrelser i huse
Markedet for huse er i en lige så forfærdelig tilstand, som markedet for elbiler var i 2003: i det år, hvor Tesla blev grundlagt, var Peugeot 106 en af de bedste elbiler.


En visuel misforståelse, eller hvordan et hus på 2/3 En visuel misforståelse, eller hvordan et hus på 2/3
af dens størrelse skrumpede. På grund af denne visuelle misforståelse blev videoen "Disruption in Houses" offentliggjort igen med forbedret grafik.
          Energiomstilling - Fødevareomstilling - Social omstilling: Alle taler kun om energiomstillingen med henblik på klimabeskyttelse, men vi har også brug for en omstilling inden for fødevareproduktion og på det sociale område. En løsning for alle 3 omdr https://gemini.pege.org/2021-da/3-changes.htm